Asistenta clienti: office@tuningcox.ro 0762 064 641
Romana

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 Lei
Coşul tău este gol!
Filtre
Compatibilitate
Categorii
Compara
Produse pe pagină:
Sortare după:
20,00 Lei
~~Folie de stopuri sau faruri de culoare albastra - folia se aplica foarte usor, folosindu-se stratul din mijloc, straturile din exterior sunt pentru protectie - se poate dezlipi cu usurinta ..
SOLD OUT Folie de stopuri sau faruri galben cameleon Folie de stopuri sau faruri galben cameleon
20,00 Lei
~~Folie de stopuri sau faruri de culoare galbena cameleonica - folia se aplica foarte usor, folosindu-se stratul din mijloc, straturile din exterior sunt pentru protectie - se poate dezlipi cu u..
20,00 Lei
~~Folie de stopuri sau faruri de culoare fumuriu deschis - folia se aplica foarte usor, folosindu-se stratul din mijloc, straturile din exterior sunt pentru protectie - se poate dezlipi cu usuri..
20,00 Lei
~~Folie de stopuri sau faruri de culoare negru inchis - folia se aplica foarte usor, folosindu-se stratul din mijloc, straturile din exterior sunt pentru protectie - se poate dezlipi cu usurinta..
20,00 Lei
~~Folie de stopuri sau faruri de culoare rosu - folia se aplica foarte usor, folosindu-se stratul din mijloc, straturile din exterior sunt pentru protectie - se poate dezlipi cu usurinta - da..
20,00 Lei
~~Folie de stopuri sau faruri de culoare roz cameleonica - folia se aplica foarte usor, folosindu-se stratul din mijloc, straturile din exterior sunt pentru protectie - se poate dezlipi cu usuri..
20,00 Lei
~~ Folie de stopuri sau faruri de culoare transparenta - folia se aplica foarte usor, folosindu-se stratul din mijloc, straturile din exterior sunt pentru protectie - se poate dezlipi cu usurint..
20,00 Lei
Folie galbena pentru stopuri sau faruri Folie adeziva din PVC, colorata, cu grosimea de 80 microni, transparenta si cu suprafata lucioasa, rezistenta la UV, pentru exterior, pe latime de 30 cm ..

Recent adăugate

© tuningcox.ro