Asistenta clienti: office@tuningcox.ro 0762 064 641
Romana

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 Lei
Coşul tău este gol!

Cosmetica auto

Categorii
Compara
Produse pe pagină:
Sortare după:
SOLD OUT ceara auto dura sau fina ceara auto dura sau fina
18,00 Lei
ceara auto fina sau mai dura care da un luciu vopselei dv. inlatura zgarieturile mici si protejeaza vopseaua de razele ultra violete solare -calitate marita a pastei -se aplica foarte usor pe masina..
20,00 Lei
Produs profesional - usuca si curata in profunzime chiar si fara detergenti. Tesatura din microfibra moale, super absorbanta, nu lasa scame sau urme. Produs ideal pentru curatarea urmatoarelor : - ma..
15,00 Lei
Setul contine: silicon pentru stralucirea interiorului masinii dumneavoastra si - burete pentru a putea lustrui suprafetele - nu lasa scame - nu lasa urme ..
19,00 Lei
Spray curatat motor Inlatura mizeria, uleiul si vaselina de pe motor. Instructiuni: Se agita flaconul, dupa care se pulverizeaza pe suprafetele care necesita curatarea. Se lasa cateva minute pent..
19,00 Lei
Spray pentru curatat discuri de frana Spray-ul contine o solutie cu o formula speciala care asigura curatarea si degresarea rapidă a discurilor, sabotilor, placutelor si arcurilor din componenta sist..
29,00 Lei
Setul contine: Spray siliconic pentru stralucirea interiorului masinii dumneavoastra si - burete pentru a putea lustrui suprafetele - nu lasa scame - nu lasa urme ..
19,00 Lei
este un spray cu aer comprimat care permite umflarea rotii in cazul unei pene. Contine cauciuc lichid care repara pana si permite deplasarea pana la centrul de vulcanizare. Instrucţiuni de folosire:..
25,00 Lei
Perfect pentru curatat orice suprafata vopsita sau ce poate fi spalata. Curatarea profunda prin actiunea de spumare inlatura murdaria si restaureaza culoarea originala PENTRU AUTOMOBILE, BARCI S..

Recent adăugate

© tuningcox.ro