Asistenta clienti: office@tuningcox.ro 0762 064 641
Romana

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 Lei
Coşul tău este gol!
Filtre
Compatibilitate
Categorii
Compara
Produse pe pagină:
Sortare după:
145,00 Lei
Vloan sport mahon cu claxon pe mijloc volanul se prinde in 6 suruburi de butuc, in pretul afisat nu este cuprins si butucul de adaptare  diametrul volanului este de 33cm culoarea maho..
99,00 Lei
Volan in 3 spite - albastru fabricat dintr-un material durabil pe baza unui schelet metalic; este universal si se prinde in 6 puncte; oriunde in tara prin posta sau curierat ..
SOLD OUT Volan sport - rosu cu negru
99,00 Lei
Volan sport - rosu cu negru schelet metalic in 3 spite de inox este compatibil pentru orice tipt de masina si butuc de volan cu prindere in 6 punte; volanul are claxon pe mijloc; ..
SOLD OUT Volan sport albastru cu crom, spitat
140,00 Lei
Volan sport albastru cu crom, spitat schelet metalic modalitatea de prindere este in 6 puncte butucul se achizitioneaza separat ..
129,00 Lei
Volan sport de culoare carbon cu schelet metalic si claxon pe mijloc universal si prindere in 6 puncte ..
SOLD OUT Volan sport cromat cu 4 spite metalice
101,00 Lei
Volan sport cromat cu 4 spite metalice universal, claxon pe mijloc modalitatea de prindere este in 6 puncte butucul se achizitioneaza separat ..
SOLD OUT Volan sport cu claxon in forma de triunghi
101,00 Lei
Volan sport cu claxon in forma de triunghi universal, claxon pe mijloc modalitatea de prindere este in 6 puncte butucul se achizitioneaza separat ..
SOLD OUT Volan sport cu mahon universal Volan sport cu mahon universal
90,00 Lei
Volan sport cu mahon universal este compatibil pt aprope orice tip de masina volanul vine fara butuc (50 lei) are claxon pe lateral sau mijloc ..
90,00 Lei
Volan sport de culoare albastra pe cele 2 butoane se pote lega claxon, faruri, etc. modalitatea de prindere este in 6 puncte butucul se achizitioneaza separat ..
SOLD OUT Volan sport de culoare rosie - 4 spite
101,00 Lei
Volan sport de culoare rosie - 4 spite universal, claxon pe mijloc modalitatea de prindere este in 6 puncte butucul se achizitioneaza separat ..
SOLD OUT Volan sport de culoarea albastra cu claxon pe mijloc
119,00 Lei
Volan sport de culoarea albastra cu claxon pe mijloc universal, claxon pe mijloc modalitatea de prindere este in 6 puncte butucul se achizitioneaza separat ..
129,00 Lei
Volan sport in 3 spite - rosu fabricat dintr-un material durabil pe baza unui schelet metalic; este universal si se prinde in 6 puncte; oriunde in tara prin posta sau curierat ..
139,00 Lei
Volan sport negru cu carbon, claxon pe mijloc schelet metalic; este universal si se prinde in 6 puncte; butucul se achizitioneaza separat ..
179,00 Lei
Volan sport racing schelet aluminiu diametrul volanului este de 34cm modalitatea de prindere este in 6 puncte model racing culori: negru, gri, albastru, rosu butucul se achizitioneaz..
179,00 Lei
volan sport cu 3 spite de culoare rosu inchis -diametrul volanului este de 34 cm -scheletul volanului este din aluminium -prinderea se face in 6 puncte  -volanul vine cu tot cu butonu..
SOLD OUT Volan sport racing gri Volan sport racing gri
179,00 Lei
volan sport cu 3 spite de culoare rosu inchis -diametrul volanului este de 34 cm -scheletul volanului este din aluminium -prinderea se face in 6 puncte  -volanul vine cu tot cu butonu..

Recent adăugate

© tuningcox.ro