Asistenta clienti: office@tuningcox.ro 0762 064 641
Romana

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 Lei
Coşul tău este gol!
Filtre
Compatibilitate
Categorii
Compara
Produse pe pagină:
Sortare după:
SOLD OUT Ceas indicator bar boost cu fundal albastru si limba rosie Ceas indicator bar boost cu fundal albastru si limba rosie
80,00 Lei
Ceas indicator bar boost cu fundal albastru si limba rosie ceas indicator care masoara presiunea din turbo bar boost culoarea ceasului stins este de alb cu limba rosie, iar aprins isi schimba ..
89,00 Lei
Ceas indicator ce masoara amestecul de aer cu combustil, cu sau fara suport de bord pret cu tot cu suport 110lei odata aprins acesta ramane pe fundal negru, scrisul alb cu limba rosie setul ..
89,00 Lei
Ceas indicator ce masoara incarcarea bateriei setul cuprinde tot kitul de instalare, schema, sonde, etc ..
SOLD OUT Ceas indicator de bar boost cu sau fara suport de bord Ceas indicator de bar boost cu sau fara suport de bord
89,00 Lei
Ceas indicator de bar boost cu sau fara suport de bord pret cu tot cu suport 110lei odata aprins acesta ramane pe fundal negru, scrisul alb cu limba rosie setul cuprinde tot kitul de instala..
SOLD OUT Ceas indicator de presiune ulei cu sau fara suport de bord Ceas indicator de presiune ulei cu sau fara suport de bord
89,00 Lei
Ceas indicator de presiune ulei cu sau fara suport de bord pret cu tot cu suport 110lei odata aprins acesta ramane pe fundal negru, scrisul alb cu limba rosie setul cuprinde tot kitul de ins..
85,00 Lei
Ceas indicator de vacuum fundal albastru, limba rosie setul cuprinde tot kitul de instalare, schema, etc optional, suporti ..
SOLD OUT Ceas indicator de temperatura apa - digital, numeric Ceas indicator de temperatura apa - digital, numeric
80,00 Lei
Ceas indicator de temperatura apa - digital, numeric setul cuprinde tot kitul de instalare, schema, etc optional, suporti ..
SOLD OUT Ceas indicator de temperatura apa cu sau fara suport de bord Ceas indicator de temperatura apa cu sau fara suport de bord
89,00 Lei
Ceas indicator de temperatura apa cu sau fara suport de bord pret cu tot cu suport 110lei odata aprins acesta ramane pe fundal negru, scrisul alb cu limba rosie setul cuprinde tot kitul de i..
85,00 Lei
Ceas indicator de temperatura apa fundal albastru, limba rosie setul cuprinde tot kitul de instalare, schema, etc optional, suporti ..
89,00 Lei
Ceas indicator de temperatura ulei fundal albastru, ac rosu setul cuprinde tot kitul de instalare, schema, etc optional, suporti ..
89,00 Lei
Ceas indicator de vacuum cu sau fara suport de bord pret cu tot cu suport 110lei odata aprins acesta ramane pe fundal negru, scrisul alb cu limba rosie setul cuprinde tot kitul de instalare,..
SOLD OUT Ceas indicator de vacuum fundal albastru, limba rosie Ceas indicator de vacuum fundal albastru, limba rosie
89,00 Lei
Ceas indicator de vacuum fundal albastru, limba rosie setul cuprinde tot kitul de instalare, schema, etc optional, suporti ..
SOLD OUT Ceas indicator de Volt cu sau fara suport de bord Ceas indicator de Volt cu sau fara suport de bord
89,00 Lei
Ceas indicator de Volt cu sau fara suport de bord pret cu tot cu suport 110lei odata aprins acesta ramane pe fundal negru, scrisul alb cu limba rosie setul cuprinde tot kitul de instalare, s..
SOLD OUT Ceas indicator digital presiune ulei Ceas indicator digital presiune ulei
80,00 Lei
Ceas indicator digital presiune ulei fundal negru, text albastru cu rosu ceasul vine cu kitul complet de instalare: schema si furtunase ..
SOLD OUT Ceasuri analogice de stalp pe fundal negru: rotatii pe minut, temperatura apa, presiune ulei Ceasuri analogice de stalp pe fundal negru: rotatii pe minut, temperatura apa, presiune ulei
-4.7%
299,00 Lei 285,00 Lei
Ceasuri analogice de stalp pe fundal negru: rotatii pe minut, temperatura apa, presiune ulei setul cuprinde tot kitul de instalare, schema, etc suport inclus 3 ceasuri: rotatii pe minut, tem..
SOLD OUT Ceasuri indicatoare de bord cu suport carbon, 3 gauri Ceasuri indicatoare de bord cu suport carbon, 3 gauri
-13%
299,00 Lei 260,00 Lei
Ceasuri indicatoare de bord cu suport carbon, 3 gauri fundal ceas negru, scrisul alb iluminat iar limba este rosie setul contine 3 ceasuri cu tot cu suportul de carbon, schema de montare si so..

Recent adăugate

© tuningcox.ro