Asistenta clienti: office@tuningcox.ro 0762 064 641
Romana

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 Lei
Coşul tău este gol!
Filtre
Compatibilitate
Categorii
Compara
Produse pe pagină:
Sortare după:
159,00 Lei
Bare transversale cu cheita, culoare neagra setul contine 2 bare rigide 2 chei siguranta, 4 cleme de prindere barele sunt reglabile pe latime -sunt universale si compatibile pentru orice tip..
99,00 Lei
Bare transversale cu prindere metalica, foarte lungi din otel setul cuprinde 2 buc se aplica foarte usor pe barele deja existente pe masina lungime bara 127cm; greutatea maxima per bara ..
169,00 Lei
Bare transversale Logan sau Sandero Bare transversale pentru dacia logan sau sandero la set de 2 buc. Se monteaza transversal, fixarea se realizeaza cu ajutorul kit-ului de montare in locuri spec..
SOLD OUT Bare transversale MCV Bare transversale MCV
199,00 Lei
Descriere Bare portbagaj Dacia Logan MCV si VAN special  -setul contine 3 bucati -concepute pentru masinile care nu sunt dotate cu bari longitudinale barele sunt concepute special pentru ..
99,00 Lei
Bare transversale metalice cu cleme din otel cu prindere metalica setul cuprinde 2 buc se aplica foarte usor pe barele deja existente pe masina lungime bara 122 cm sistemul de prindere c..
SOLD OUT Bare transversale portbagaj, universale Bare transversale portbagaj, universale
135,00 Lei
Bare transversale portbagaj, universale, pentru masinile care nu sunt dotate cu bare longitudinal cu talpa de cauciuc si gheara metalica sunt special concepute pentru masinile care nu vin cu..
155,00 Lei
Bare transversale universale cu prindere direcata pe caroseria masinii Setul contine 2 bare, 3 tipuri de cleme de prindere, suruburi de prindere, 4 bucati capace bara se prind cu ajutorul c..
159,00 Lei
Bare tansversale din aluminiu cu cheita antifurt pe fiecare suport fabricate din material inoxidabil si foarte rigid. Se aplica foarte usor pe barele deja existente pe masina Lungime bara 120 ..

Recent adăugate

© tuningcox.ro